DE BLADE BIERTAP VOELT ZICH OVERAL THUIS

Altijd genieten van versgetapt bier.

Een extra service in je lunchroom, een gangmaker op je bedrijfsfeest, een uitbreiding van de drankenkaart in je café, een professionele tap op je strandfeest, een omzetboost voor je sportkantine…. Eigenlijk kan elke locatie genieten van de voordelen van BLADE.

Iedereen kan tappen met BLADE. En dankzij z’n formaat en gewicht kan de biertap overal komen waar een stopcontact is. Bovendien past de BLADE dankzij z’n prachtige design in elk interieur. Het is dus niet zo vreemd dat bijna elke onderneming en elke locatie kan profiteren van de BLADE.

Huur ook een BLADE

Lekker makkelijk

Zowel in gebruik als in onderhoud is de BLADE enorm vriendelijk. Door het slimme compressiesysteem heeft de biertap namelijk geen CO2 of andere gassen nodig. Daardoor kan iedereen altijd en overal een perfect biertje tappen. Zolang er maar een stopcontact in de buurt is.

Lees meer over het gebruiksgemak

Lekker compact

Een professionele kroeg in mini-formaat. Heb je op de zaak plek voor een kratje bier? Dan kun je er ook een BLADE kwijt. De afmetingen, inclusief lekrooster, zijn: 590 mm hoog, 290 mm breed en 471 mm diep.

Lees meer over het formaat

WAAR GA JIJ DE BLADE 30 DAGEN PROBEREN?

Benieuwd wat de BLADE voor jou en jouw locatie kan beteken?

NEEM DE BLADE 30 DAGEN OP PROEF