De kleinste mobiele tap ter wereld

Maar de meest unieke taps zijn de MOBIELE  BLADE’s.

Wij hebben de BLADE verder ontwikkeld zodat hij nu op battery packs werkt. Self supporting, zonder kabels of stopcontact.

Wij gebruiken een originele, gebruikte vliegtuigtrolley en hebben daarin een losse stroomvoorziening gemaakt voor de BLADE. Je kunt nog 3 fusten extra meenemen en veel glaswerk. Cool, opvallend en sterk. Alles loopt op rolletjes. Nu ben je dus pas echt mobiel en kun je overal een vers, koel, tap biertje serveren.

Het tapwonder van BLADE heeft drie unieke eigenschappen:

Lekker compact.

De mobiele trolley is slechts 30 x 40 cm en 104 cm hoog.  Daarop staat de BLADE, stoer, hip en cool.

Prachtig design.

Stijlvol. Modern. Indrukwekkend. De BLADE is een echte eyecatcher tijdens elk event, feest of congress.

Enorm gebruiksvriendelijk.

Een professionele biertap. En dat zonder onderhoud, reiniging of externe koolzuurtanks.

Lekker mobiel

De battery pack voorziet de BLADE zonder stopcontact gedurende 6 uur van koeling en LED verlichting.
Zowel in gebruik als in onderhoud is de BLADE enorm vriendelijk. Door het slimme compressiesysteem heeft de biertap namelijk geen CO2 of andere gassen nodig. Daardoor kan iedereen altijd en overal een perfect biertje tappen.

Lekker makkelijk

Een professionele tap op elke gewenste plek. Deze XL-mobiele BLADE heeft het glaswerk boven op de trolley staan. In de trolley is ruimte voor 6 fusten en 200 glazen. Alles mobiel, gekoeld en op rolletjes op de juiste plaats bij je gasten. Snoerloos, zonder stopcontact tot 6 uur lang gekoeld.

The original F1 Heineken Dutch Grand Prix mobile BLADE bar

Wij hebben een 100% mobiele Heineken BLADE bar in F1 uitvoering. Voor zowel Heineken als 0,0 en op een kleine trolley voor alleen bier of op een grote trolley met één of twee wijn/frisdrank koelers ernaast. Je rolt zo je hele bar waar je maar wilt. Geen stroom- of wateraansluiting nodig. In originele uitvoering of in limited edition met Carbon. Op de grote bar kunnen ook twee BLADE taps. Natuurlijk krijg je er RVS bakjes aan voor je glasvoorraad ( niet op de foto ) . Keuze met of zonder battery pack.